[ Tilbake ]


 
 

AUST-AGDER FYLKESKOMMUNE

AUST-AGDER FYLKESBIBLIOTEK
" ramsalte opplevelser midt i Sørlandsskjærgården"
BIBLIOTEKSJEFMØTE OG LEDERSEMINAR  14.-15. JUNI  2000
 
 

Vi viser til tidligere utsendt informasjon og inviterer til biblioteksjefmøte og lederseminar:
 
Biblioteksjefmøte: Onsdag 14.juni kl. 16.00  [Program / Saksliste]
Lederseminar: Torsdag 15.juni kl. 09.00 - 15.30  [Program]
Møtested: Lyngørporten, Gjeving
Følg skilting fra E 18 til Gjeving og Lyngør. Like før Gjeving brygge, tar en av til venstre ved skilt til Lyngørporten.

 

Møtested:  Biblioteksjefmøtet blir relativt kort, men vi har lagt vekt på at det sosiale samværet også vil kunne gi faglig utbytte.
Det er ikke kommet inn noen saker fra biblioteksjefene, og programmet kommer vesentlig til å dreie seg om IT. Ellers regner vi med at det kan bli bedre tid til mer uformelle drøftinger denne gangen.

Lederseminaret torsdag har vi kalt «Biblioteksjefens utfordringer ved starten av et nytt tusenår», og er ved Magne Bjørnerud, rådgiver i organisasjon, ledelse og informasjon. Han har sin bakgrunn fra journalistikken, og var ansvarlig redaktør i Hamar Arbeiderblad fra 1980 til 1994. Etter den tid har han vært engasjert med en rekke oppdrag, både i offentlige og private virksomheter - også innen biblioteksektoren, og er kjent for sin evne til å drive positive, engasjerende og spennende utviklingsprosesser. 

Lederseminaret blir bekostet av fylkesbiblioteket. men overnatting i enkeltrom inkl. helpensjon (frokost, lunsj, 3-retters middag) og kaffe/kake ved ankomst,  koster  kr. 1115,- pr. person og betales direkte til hotellet. 

Av hensyn til reservering av rom, ber vi om å få beskjed om evt. forfall så snart som mulig.
 

Velkommen til Lyngørporten!
 
 
 
 
Ruth Skjævestad
kst. fylkesbiblioteksjef
Ingebjørg Aagre
bibliotekkonsulent